Welkom bij Scouting de Cirkel
Waar iedereen meetelt en iedereen leert

Over Scouting de Cirkel
Bij Scouting de Cirkel geloven we in de kracht van diversiteit, samenwerking en persoonlijke groei. Onze scoutinggroep is een plek waar kinderen en jongeren van alle achtergronden samenkomen om te leren, te spelen, en te groeien in een omgeving van wederzijds respect en begrip.
Onze Visie: De Cirkelwerking
In onze Cirkelwerking staat gelijkheid centraal: iedereen is even belangrijk, en iedereen heeft een stem. We moedigen kinderen aan om hun gedachten en gevoelens te delen, naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Deze methode bevordert een cultuur van empathie, begrip, en respect.
Programma’s en Activiteiten
Ons programma is zorgvuldig ontworpen om een breed scala aan ervaringen te bieden, waaronder: Natuur en Avontuur, Persoonlijke Ontwikkeling, Culturele Bewustwording, en Teamwork en Samenwerking.
Vrijwilligers en Ondersteuning
Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze scoutinggroep. Wil je een positieve impact maken in het leven van kinderen? Overweeg dan vrijwilliger te worden bij Scouting de Cirkel. We bieden training en een ondersteunende gemeenschap.
Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via [e-mailadres/contactpagina]. Volg ons ook op sociale media voor updates en evenementen!
Lid Worden
Scouting de Cirkel biedt elke week vanuit haar clubgebouw ‘Huis van Vrede’ en in de omgeving natuur- en spelactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Als je je kind wil inschrijven bij de Scouting, kun je dat doen voor een bedrag van ongeveer 2,5 euro per opkomst, wat neerkomt op 10 euro per maand.